На чвертьфінальному марші

2320
Футзальна збірна України з дев'ятьма гравцями харківського "Локомотива" в складі ударно стартувала у фінальному турнірі чемпіонату Європи.

У стартовому поєдинку українці зустрічалися з командою Угорщини. Для угорців ця гра була з розряду життя або смерті, адже до цього вони поступилися збірній Іспанії, а значить, в разі повторного фіаско залишалися б за бортом змагання. А ось "жовто-сині" при своїй перемозі відразу ж оформляли б собі путівку в чвертьфінал Євро незалежно від наступного поєдинку групового турніру з іспанцями.

Матч увінчався беззастережною перемогою підопічних Олександра Косенка - 6: 3. Левову частку в успіх команди внесли харківські "залізничники". Дмитро Бондар оформив дубль, а Дмитро Сорокін, Денис Овсянніков та Євген Валенко відзначилися по одному разу. Ще один м'яч провів Микола Грицина з львівської "Енергії".

Гра Україна - Іспанія відбудеться в суботу, 6 лютого. Її переможець займе перше місце в групі В і отримає невелику перевагу при проведенні ігор плей-офф. Розпочнуться матчі на виліт, як уже повідомлялося, з поєдинків чвертьфіналу.

Також читайте: