"Металіст" зіграв, так як Курченко пообіцяв

1972
Гравці харківського клубу ледь не зірвали календарний матч чемпіонату України.


Як раніше вже повідомляв "ГХ", футболісти "Металіста" до виїзду на матч 16-го туру української Прем'єр-ліги з "Олександрією" були близькі до того, щоб залишитися в Харкові і поєдинок бойкотувати. Але буквально в останній момент вони своє рішення змінили і все ж відправились до Олександрію. Однак безпосередньо перед початком суботньої зустрічі ситуація з протестом отримала несподіване продовження.

Приблизно за півгодини до стартового свистка футболісти "Металіста" відмовилися виходити на передматчеву розминку. Залишившись в роздягальні олександрійського стадіону "Ніка", вони вимагали зв'язку з кимось із керівництва клубу, яке, на їхню думку, існування колективу не помічає і всі його проблеми ігнорує. Сподівання підопічних Олександра Севідова дарма не минули.

"Всім в команді не платять гроші, тому ми вирішили не виходити на матч, - розповів вже після гри, яка з півгодинної затримкою все ж почалася, голкіпер" Металіста "Рустам Худжамов. - Потім сказали про це головному тренеру, адже навіть ніхто з нами не виходить на зв'язок. Це був жест відчаю, і в підсумку нам вдалося звернути увагу керівництва. Сподіваємося, що ця людина стримає ті обіцянки, які сьогодні дав нам по телефону ".

"Це був президент клубу? Так. Він сказав, що все у нас буде добре, все буде поступово виплачуватися, все буде рухатися в хорошому для нас ключі. Ми хотіли з ним поговорити, ми з ним поговорили. Він нам дав обіцянку, тому зараз можемо говорити, що нам було пообіцяне щось. Тепер усі знають, що нам було щось обіцяно. Після цього ми за п'ять хвилин домовилися, переодягнулися і вийшли на поле ", - доповнив Худжамов.

Що до самої гри "Олександрія" - "Металіст", то вона завершилася сьомим в чемпіонаті поразкою харків'ян - 0: 2. До слова, матч підопічні Севідова догравали вдесятьох після видалення з поля Льопи на 72-й хвилині.

Також читайте: