"Металіст" насилу уникнув поразки

1763
Харківський клуб в домашньому матчі чемпіонату країни зіграв внічию зі "Сталлю" з Дніпродзержинська.

Гра у підопічних Олександра Севідова не склалося відразу ж. А на 23-й хвилині харків'яни припустилися фатальної помилки: Льопа віддав непродуманий пас назад своєму партнерові Курилова, м'яч перехопив нападник "сталеварів" Кулач і холоднокровно реалізував вихід один на один з воротарем "Металіста" Погорілим. 0: 1.

До перерви відновити рівність в рахунку міг Курилов, підключається в атаку на стандартні ситуації. Після відпочинку небезпечніше і гостріше в нападі були вже гості з Дніпродзержинська. В одному з моментів "металістів" від другого в матчі пропущеного гола вберегла стійка, в яку припав удар Кулача.

Тільки на останніх хвилинах поєдинку гравцям "Металіста" вдалося організувати фінальний штурм. І за три хвилини до завершення основного часу матчу вони провели рятівний м'яч. Нойок подав до дальньої штанги на Прийомова, той в падінні переправив м'яч у ціль - 1: 1.

Зігравши внічию, команда Севідова набрала 9 очок, і поки ділить 9-11 місця з "Говерлою" і "Олександрією". Але опоненти свої матчі туру проведуть у неділю.

Також читайте: