"Металіст" вирішив не страйкувати

2102
Гравці харківського клубу всупереч усьому вирушили на гру в Олександрію.

Ще перед попереднім матчем національного чемпіонату вдома з луганською "Зорею" в стані "Металіста" обговорювалася можливість невиходу на поле. Про це вже після поєдинку, який, нагадаємо, завершився поразкою харків'ян з рахунком 0: 1, зізналися кілька футболістів команди.

Перші дні після гри з "Зорею" пройшли у підопічних Олександра Севідова буденно, але останнім часом розмови і припущення про невиїзд "Металіста" на заключний у цьому календарному році гостьовий матч з "Олександрією" стали наростати, як снігова куля. Повідомлялося, що в п'ятницю вдень харків'яни повинні провести тренування на клубній заміській базі і по її завершенні остаточно вирішити: їде команда в Олександрію або ж ні.

"Наша команда виконає свій професійний обов'язок. Ми їдемо на гру в Олександрію", - зізнався Севідов в інтерв'ю спеціалізованому виданню Sport Arena.

"Я дуже сподіваюся на те, що хлопці до кінця переймуться тим, що вони повинні свої зобов'язання виконувати до кінця. Вони у нас всі професіонали, і значить, виходячи на футбольне поле, повинні віддавати на ньому всі свої сили.

Результат? Звичайно ж, нам хотілося б виграти. Інакше, навіщо тоді виходити на поле, якщо не ставити перед собою таку мету? Однак у нашому положенні щось загадувати наперед складно, навіть проблематично ", - підсумував Олександр Севідов.

Нагадаємо, що матч 16-го туру української футбольної Прем'єр-ліги "Олександрія" - "Металіст" повинен відбудуться в суботу, 28-го листопада, початок - о 17:00.

Також читайте: