Металіст на межі розвалу

2689
На харківський футбольний обрушилися нові біди.

Стадіон «Металіст» опинився під загрозою руйнування. Як розповіли працівники стадіону, будівельники не виконали необхідний обсяг робіт під час реконструкції арени.

Керівництво стадіону «Металіст» звернулося з листом до Харківської облради, в якому запевнили, що під час реконструкції підприємству було виділено менше коштів, ніж передбачалося, у зв'язку з чим загальнобудівельні та спеціальні роботи були виконані не в повному обсязі.

«Щоб вирішити проблему, просимо в повному обсязі спрямовувати кошти, виручені за здачу стадіону в оренду, на розрахунковий рахунок підприємства, визнавши його суб'єктом орендних відносин», - повідомили в КП «ОСК« Металіст».

Крім цього, головний тренер харківської футбольної команди Олександр Севідов поділився, що на даний момент в самому клубі складна фінансова ситуація. Останні не зовсім вдалі виступи команди тренер також пов'язує з грошовим питанням.

«Мені навіть все важче і важче говорити, щоб футболісти просто виходили на поле. А, щоб віддавалися повністю грі ... будемо старатися. Я навіть намагався щось змінити - в спортивному костюмі прийшов, не голився. Я вмію кричати, ви, напевно, чули, але навіть це зараз не може змусити футболістів бігти. Я стикався з безгрошів'ям в командах. Постараємося викрутитися і з цієї ситуації. Надія на фінансування? Я ще раз можу повторити, що надія є, але вона в комі. Сподіваюся, вона вийде з цього стану», - пояснює Олександр Севідов.

Нагадаємо, що після п'яти турів у Прем'єр-лізі «Металіст» посідає сьоме місце, а в 1/16 фіналу Кубка України команда поступилася «Миколаєву».

Також читайте: