"Локомотив" спіткнувся об "Бенфіку"

1986
Харківський футзальний клуб зайняв друге місце в групі елітного раунду Кубка УЄФА.

У заключному матчі групового турніру, ігри якого проходили в Словаччині на майданчику клубу "Слов-Матік", підопічні Євгена Ривкіна зустрічалися з португальською "Бенфікою" з Лісабона. Нічия або ж поразка з мінімальною різницею в рахунку, але за умови виграшу словацького клубу у сербів з "Економаца", принесла б харків'ян перше місце в квартеті і путівку в "Фінал чотирьох".

До 34-ї хвилини ситуація на майданчику складалася на користь "Локомотива": на табло зберігалися стартові нулі. Але потім відбувся гол лісабонців Вильхельма - 0: 1. "Залізничники" кинулися забивати у відповідь. Був близький до успіху Бондар, який не реалізував вихід один на один, були у харків'ян і інші моменти. А за дві секунди до завершення основного часу матчу другий м'яч у ворота "Локомотива" забив Фабіо Сесиліо - 2: 0. Таким чином, "Локомотив" незалежно від результату гри "Слов-Матік" - "Економац" втратив можливість виграти групу. До того ж, в цьому матчі відбулася нічия - 2: 2.

У підсумку, набравши по шість очок, "Бенфіка" і "Локомотив" очолили квартет D, але португальці за рахунок переваги в особистій зустрічі зайняли перше місце.

Також читайте: