Харківський футбольний клуб перервав відпустку

4543
Харківський футбольний клуб Першої ліги почав внутріотпускной міні-збір.

Як відомо, зимове міжсезоння почалося у "сонячних" в останніх числах листопада. І ось після трьох тижнів відпочинку гравці "Геліоса" зібралися в Харкові для проведення нетривалого етапу передсезонної підготовки. Завершиться він у них 28-го числа.

"У хлопців позаду три тижні відпустки і прийшов час їх трохи привести до почуття, - розповів офіційному сайту клубу наставник" сонячних "Сергій Сізіхін. - Перед відпусткою ми попросили підопічних зовсім забути про футбол, а присвятити максимум часу відпочинку, своїм сім'ям, близьким і рідним. Тому зараз нам хочеться хлопців трохи втягнути в роботу і підготувати їх організми до другої половини зимової відпустки, яка включить всі новорічні та різдвяні свята".

"Не можу сказати, що у цього збору є якась певна спрямованість. Щось грунтовне закладати ми будемо тільки після 18 січня, коли команда знову збереться разом і передсезонна робота закипить на повну потужність. Тому, даний збір спрямований виключно на підтримку форми , яка була розгублена за три минулі тижні", - підсумував Сізіхін.

Що до подальшої передсезонної підготовки гравців "Геліоса" до весняної частини сезону, то на стику січня і лютого 2016 вони проведуть повноцінний втягуючий збір у Харкові, а потім у команди намічені два спарених збору в Туреччині.

Нагадаємо, що зимове міжсезоння у Першій лізі футбольного чемпіонату України завершиться 26 березня майбутнього року матчами 19-го туру.

Також читайте: