Харківські волейболісти покінчили з Європою

2345
Чоловік волейбольний клуб "Локомотив" не зміг пробитися в півфінал розіграшу європейського Кубка Виклику.

Матчі 1/4 фіналу турніру з російським "Факелом" з Нового Уренгоя "залізничники" були змушені проводити в столиці Білорусі - Мінську. Російський клуб, нагадаємо, не захотів їхати до Харкова, судячи з усього, через нинішніх відносин між Україною і Росією. Відсутність підтримки рідних стін на мінській майданчику "Локомотиву" постаралися компенсувати близько 40 прихильників, які приїхали підтримати улюбленців в двоматчевому протистоянні. На жаль, їх допомога на результаті позитивно не позначилося.

Перша зустріч суперників завершилася впевненою перемогою уренгойцев - 3: 0 (25:16, 25:14, 25:20). Після матчу наставник харків'ян Юрій Філіппов визнав закономірність поразки своїх підопічних. За його словами, гравці "Факела" зіграли практично ідеально, не давши "залізничникам" ні шансу на успіх.

У другому матчі картина практично повністю повторилася: росіяни знову виграли в трьох сетах (25:16, 25:17, 31:29). До честі харківської команди, з Кубка Виклику вона вибула з високо піднятою головою, бив за гідний для себе результат до останнього. Доказ тому, гра на "більше-менше" в заключному сеті протистояння.

Тепер "Локомотиву" нічого іншого не залишається, як тільки повністю зосередитися на іграх в національному чемпіонаті. Нагадаємо, "залізничники" є одноосібними лідерами Суперліги і гарантовано завершать регулярний турнір на першому місці. Матчі найближчого - 12-го за рахунком - туру пройдуть 26-28 лютого.

Також читайте: