Харківські волейболісти знайшли управу на словенців

3331
"Локомотив" зробив перший крок до чвертьфіналу.

Харків'яни на своєму майданчику переграли словенський клуб "Кальцит" в 1/8 фіналу європейського Кубка Виклику.

Перший за останні два роки домашній матч харківського клубу на європейській клубній арені викликав підвищений інтерес. На трибунах палацу спорту "Локомотив" був аншлаг. При несамовитій підтримці рідних трибун підопічні Юрія Філіппова зробили все від них залежне, щоб гостей із словенського міста Камник відправити на батьківщину без нічого.

3:1 - з таким рахунком "залізничники" відсвяткували цілком заслужену перемогу. Завдяки цьому вони отримали незначне психологічну перевагу перед повторною зустріччю з "Кальцитом" на його майданчику. Відбудеться вона 27 січня.

"Ми очікували від суперника хорошої гри, - зізнався після гри наставник харків'ян Юрій Філіппов. - Так, ми виграли дві перші партії. Третю виграв« Кальцит ». Але в четвертому сеті хлопці зібралися, проявили характер і добилися результату. На жаль, у нас не було повного складу на цю гру. Отримали травми Микола Мороз, до цього два тижні у Юрія Томіна була температура 38, а буквально позавчора отримав травму Філіп Гармаш. Так що хлопці зіграли "один за всіх і всі за одного". Втім, я сподіваюся , що до наступної гри всі хлопці відновляться".

Також читайте: