Харківська підніжка

2327
Хокейний "Витязь" обсмикнув "Кременчук", що знаходиться в трійці лідерів чемпіонату країни.


На майданчику спорткомплексу "Салтівський лід" в протистоянні з одним із лідерів національної першості гравцям "Витязя", здавалося б, мало що світило. Після прем'єрного гола в першому періоді до середини другої третини матчу гості з Кременчука вели в рахунку 2: 0. Перемогу їм така фора ще не забезпечувала, зате гарантувала відносно спокійне життя у другій половині зустрічі. До честі підопічних Віталія Литвиненка вони змогли зіпсувати гравцям "Кременчука" настрій, і позбавити їх "чистої" перемоги.

Точні кидки Кобікова у другому періоді матчу, а також Кривоноса в третій 20-хвилинці привели основний час матчу до нічиєї 2: 2. Овертайм голами не порадував, і переможець в поєдинку був визначений у серії післяматчевих буллітів. Сил на штрафні кидки у хокеїстів "Витязя" вже не залишилося, і тут дався взнаки більш високий індивідуальний клас кременчужан. Два їх кидка досягли мети, а от харків'яни свої спроби закинути не використали. 3: 2 - перемога "Кременчука" по буллітам.

Незважаючи на поразку "Витязь" з 54 очками йде на четвертій позиції в турнірній таблиці чемпіонату. "Кременчук", маючи 81 бал, знаходиться на третій позиції і продовжує погоню за "Донбасом" (87) і київським клубом "Дженералз" (86).

На протилежному полюсі таблиці знаходиться харківська "Юність" (11 очок). У минулому турі вона на своєму льоду зазнала великої поразки від "Білого Барса" з Білої Церкви - 1: 6. Автором єдиного гола престижу харківських тінейджерів став Єфремов.

Також читайте: