Харків'яни покомизитися і зганьбилися

1837
Харківські хокейні дружини провели чергові матчі чемпіонату країни.

На майданчику "Салтівського льоду" "Витязь" воював з київським "Рапідом", а ось молодіжна "Юність" отримали нову порцію негативних вражень у поєдинку зі столичним клубом "Дженералз".

"Витязі", керовані Віталієм Литвиненко, розбили гостей з "Рапіда" в пух і прах. Хет-трик у виконанні Лазаренко, дублі Сальникова та Максименко, а також точні кидки Кривоноса, Панасенко і Гасімова принесли харків'янам 16-ту перемогу в чемпіонаті - 10: 0. Набравши 50 очок, вони як і раніше займають четверту позицію в турнірній таблиці. Лідирує "Донбас" (83 пункти), а наздогнати його намагаються "Дженералз" (81) і "Кременчук" (76).

Свою чергову вікторію в гонитві за лідером київський "Дженералз" добув в грі з "Юністю", як кажуть, за явною перевагою. 9: 1 - виграли столичні хокеїсти, а харківські тінейджери зазнали вже 26-ю невдачу в сезоні. Маючи в активі 11 очок, "Юність" замикає таблицю на восьмій позиції. У йде перед харків'янами "Компаньйона" з Києва 15 балів, далі йде "Рапід" (16).

Поєдинки наступного за рахунком - 18-го - туру національного чемпіонату будуть зіграні в п'ятницю, 29 січня. У його рамках відбудеться харківське дербі - "Витязь" проти "Юності".

Також читайте: