"Геліос" зимувати буде в трійці

2184
Харківський футбольний клуб завершив першу частину сезону.


Свій заключний матч у літньо-осінній частині першості України у Першій лізі "сонячні" харків'яни провели в Тернополі з місцевими "городянами". На гру футболісти "Геліоса" вийшли, посідаючи п'яте місце в турнірній таблиці, суперник був 14-м. Перемога могла дозволити підопічним Сергія Сізіхіна завершити першу частину сезону в призовій трійці ліги.

З'ясовувати стосунки командам довелося на полі, яке було жахливої якості і більше нагадувало вигін де-небудь у передмісті Тернополя, але ніяк не "поляну" на Центральному міському стадіоні обласного центру. У таких непростих умовах харків'яни проявили завидну волю до перемоги і свій переможний м'яч забили. На 81-й хвилині з передачі Євгена Задої відзначився Віталій Іванко. 1: 0 - "Геліос" переміг, набрав 30 очок і по завершенні всіх ігор останнього осіннього туру в компанії з "Черкаським Дніпром" і київською "Оболонню-Бровар" розташувався на 3-5 позиціях таблиці.

"Я вважаю результат матчу цілком закономірним, - зізнався після гри наставник" сонячних "Сергій Сізіхін. - Було дуже багато боротьби. На такому полі складно було щось творити. Однак моментів, щоб перемогти, ми створили предостатньо. На жаль, не всі свої можливості ми сьогодні реалізували. Але, в цілому, наша перемога абсолютно заслужена".

Також читайте: