"Геліос" не зміг зійти на вершину

1855
Харківський футбольний клуб втратив можливість стати лідером Першої ліги.

У 7-му турі першості України серед колектив Першої ліги центральна зустріч була зіграна на харківському стадіоні "Сонячний". У гості до "Геліосу", який посідав друге місце в таблиці, завітало київське "Динамо-2" - лідер турніру. У разі перемоги "сонячні" випереджали б динамівців і ставали одноосібними лідерами ліги.

На 23-й хвилині харків'яни вийшли вперед. Після розіграшу штрафного відзначився захисник господарів Чередниченко. Вели в рахунку підопічні 35-річного наставника "Геліоса" Сергія Сізіхіна недовго: на 40-й хвилині мети досяг дальній удар киянина Трояновського - 1: 1.

У другому таймі харків'яни володіли великою ігровою перевагою, але матеріалізувати його хоча б в один переможний гол так і не змогли. Вже в компенсований час зустрічі в штрафній "Динамо-2" був збитий нападник "Геліоса" Кравченко. На жаль, арбітр матчу призначити пенальті у ворота другої команди титулованого "Динамо" явно побоявся.

Зігравши внічию, "Динамо-2" набрало 14 очок і зберегло за собою перше місце в турнірній таблиці. А ось "Геліос" за набраними очками (13 пунктів) наздогнали «Зірка» з Кіровограда, "Черкаський Дніпро", а також "Нафтовик-Укрнафта" з Охтирки. Згідно з додатковими показниками, "сонячні" розташувалися на четвертій позиції.

Також читайте: