Футзальний "Локомотив" вийшов у лідери

1757
Харків'яни на своєму майданчику розправилися з прямими конкурентами з львівської "Енергії".

До очної зустрічі, яка відбулася 23 вересня в Палаці спорту "Локомотив" в рамках 4-го туру Екстра-ліги, львів'яни з трьома перемогами в активі одноосібно лідирували. "Локомотив" йшов другим, маючи в активі дві перемоги в двох проведених зустрічах.

При несамовитій підтримці рідних трибун підопічні Євгена Ривкіна домоглися вольової перемоги - 5: 3. Три своїх голи у ворота харків'ян гравці "Енергії" забили в першій 20-хвилинці поєдинку, на що господарі змогли відповісти лише двома влучними ударами - відзначилися Євген Рогачов і Олександр Сорокін. Зате після перерви забивали вже виключно гравці "Локомотива". Спочатку Дмитро Федорченко рахунок зрівняв, потім Денис Овсянніков вивів свою команду вперед, а гол у виконанні Дмитра Сорокіна закріпив перевагу "залізничників".

Обігравши львів'ян, діючі триразові чемпіони України з "Локомотива" зрівнялися з суперниками за набраними очками (обидві команди набрали по 9 очок), але випереджають їх у таблиці за додатковими показниками.

Гра з "Енергією" стала заключною офіційної репетицією команди напередодні її старту в груповому турнірі основного раунду футзального Кубка УЄФА. У неділю "Локомотив" візьме курс на румунський місто Тиргу-Муреш. Там в суперництві з місцевим однойменним клубом, а також командами "Гамбург Пантерс" з Німеччини і "Пескара" з Італії посперечається за одне з двох місць, що дають право вийти в елітний раунд турніру.

Також читайте: