Фанати "Металіста" зняли власне кіно

4281
З нагоди 90-річчя харківського футбольного клубу в прокат виходить документальна стрічка "Металіст. Історія як життя".

Прем'єра фільму, над зйомками якого трудилася група звичайних шанувальників клубу, відбудеться сьогодні, 3 грудня. У прокаті стрічка йтиме до 20 грудня цього року включно.

"Ідея створити такий фільм виникла не тільки через нашої великої любові до рідного клубу, але і як спроба привернути увагу до його долі сьогодні", - розповів в інтерв'ю sport.ua ідейний і фактичний керівник проекту Віталій Ніколаєнко.

"Ми використовували унікальні архівні відеоматеріали, фрагменти матчів, інтерв'ю з гравцями, тренерами, елементи футбольного" закулісся "і багато іншого. Так що навіть найвідданіші шанувальники клубу, які, здається, знають про команду все, відкриють для себе під час переглядів чимало нового ", - резюмував Ніколаєнко.

За попередніми даними, гостями прем'єрного показу фільму "Металіст. Історія як життя" повинні стати, люди, друга історія клубу: Мирон Маркевич, Євген Красніков, Сергій Волик, Євген Власенко, Віктор Аристов, Юрій Несміян, Віктор Сусло, Олександр Горяїнов, Іван Панчишин , Євген Панфілов та інші.

Також читайте: