Чемпіонські матчі "Олімпу" і "атлантів", вирішальні битви Україна за Євро-2016

2284
«ГХ» підібрав найцікавіші події найближчих днів.


Регбі

Чемпіонат України. Суперліга

14 листопада. Харків. Стадіон "ХТЗ". Початок - о 13:00.

"Олімп" Харків - "Кредо-1963" Одеса

Повторна зустріч команд у фінальній серії сезону назве чемпіонів України 2015 року. Поки ближче до підсумкового успіху харківські регбісти. Тиждень тому, 7 листопада, вони обіграли одеситів на їхньому полі - 17:15.



Втім, цей виграш багато чого команді Валерія Кочанова не гарантує. Не будемо забувати, що восени 2014 року в схожому фінальному бої чемпіонату "Олімп" і "Кредо-тисяча дев'ятсот шістьдесят три" обмінялися виїзними перемогами: харків'яни в Одесі виграли 17: 9, а одесити в Харкові перемогли з рахунком 20:18.

Футбол

Кваліфікація чемпіонату Євро 2016

14 листопада. Львів. "Арена Львів". Початок - о 19:00.

Збірна України - збірна Словенії

Команда Михайла Фоменка проведе перший матч плей-офф відбору на Євро-2016 проти словенців. На жаль, до вирішальних ігор кваліфікації (17-го числа в Маріборі команди проведуть повторний поєдинок) українці підходять з кадровими проблемами: травмований півзахисник Ротань, під питанням повноцінну участь, як мінімум в першому матчі, Федецького, Пятова і Ярмоленко, малоймовірно участь в обох поєдинках нападника Гладкого.

Незважаючи ні на що, букмекери вірять у збірну України. Так, ставки на її вихід у фінальну частину чемпіонату Європи приймаються з коефіцієнтом 1.41, в той час як на збірну Словенії ставки котируються з коефіцієнтом 2.95.

Хокей

Чемпіонат України

13-14 листопада. Київ. "Льодова арена" на Шалетт. Початок - о 20:00 (13-го) і 15:00 (14-го).

"Компаньйон" Київ - "Витязь" Харків

Харків'янам необхідно перемагати на столичному льоду в обох поєдинках. Тільки так вони зможуть обійти "Білий Барс" з Білої Церкви і вийти на четверте місце в турнірній таблиці (білоцерківців очікують домашні гри з київським клубом "Дженералз", який окуляри з таким опонентами як "Білий Барс" в поточному чемпіонаті не втрачають). Те, що команді Віталія Литвиненка два виграші під силу показали двома турами раніше тінейджери з харківської "Юності", які замикають таблицю. В аналогічних гостьових матчах з "Компаньйоном" вони в першій грі поступилися в серії післяматчевих буллітів, а в другому зустрічі вирвали перемогу в овертаймі.

Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга

15 листопада. Харків. Стадіон "Сонячний". Початок - о 15:00.

"Геліос" Харків - ПФК "Суми" Суми

"Сонячних" харків'ян чекає заключна домашня гра 2015 року. Але літньо-осінню частину першості країни вони нею не закриють 21 листопада їм ще належить зіграти в гостях з командою ФК "Тернопіль".

Поки підопічні Сергія Сізіхіна займають у турнірній таблиці шосте місце (24 очки). Лідирує "Зірка" з Кіровограда (33 пункти). Що до сумчан, то вони займають передостанню, 15-ю, позицію, набравши 17 балів.

У матчі першого кола в Сумах була зафіксована "суха" нічия - 0: 0. Але зараз вона "сонячних" не влаштує, адже вони отже є лідерами Першої ліги з нічиїх. Відразу 9-ть разів в 16-ти зіграних поєдинках вони розходилися миром зі своїми суперниками.

Американський футбол

Чемпіонат України. Перша ліга-НФАФУ

14 листопада. Харків. Манеж "ХАІ". Початок - о 15:00.

"Харківські Атланти" Харків - "Миколаївські Вікінги" Миколаїв

Право зіграти у фінальному матчі чемпіонату харків'яни отримали на правах переможців регулярного сезону. А ось їхній суперник визначився в стиковому поєдинку плей-офф між "Миколаївськими Вікінгами" і "Херсонськими Акулами". "Вікінги", як бачимо, виявилися сильнішими.

Поки в поточному сезоні "Атланти" не програють, завершивши регулярну частину чемпіонату в Першій лізі з десятьма перемогами.



Також читайте: