Швидкий старт "Локомотива"

1870
Харківські футзалісти розпочали виступи у групі елітного раунду Кубка УЄФА.

У першому матчі турніру, який проходить в Словаччині, підопічні Євгена Ривкіна зустрілися з найсильнішим клубом місцевого національного чемпіонату - "Слов-Матік".

Автогол Рафая вже на першій хвилині матчу і точний удар Дмитра Сорокіна на другій хвилині поєдинку дозволили "локомотівцам" домогтися комфортного зачепила - 2: 0. Сталий результат протримався все залишився ігровий час, і приніс чинним чемпіонам України стартову перемогу.

"На мій погляд, ми почали дуже здорово, грали вперед, але за рахунку 2: 0 вирішили притримати м'яч. Але ось це тримання м'яча, на жаль, потім переросло в абсолютно незрозумілий процес, коли була втрачена ініціатива, і знадобилися певні зусилля для того , щоб цю ініціативу повернути. На мій погляд, ми її повернули, але потім трапилася травма. Випав наш провідний футболіст (Дмитро Сорокін. - прим. "ГХ"), і далі ми спробували зіграти на збереження результату, розуміючи, що чекають ще дві складні ігри", - поділився враженнями після матчу наставник "залізничників" Євген Ривкін.

В іншому матчі квартету португальська "Бенфіка" здобула перемогу над клубом "Економац" із Сербії - 3: 0.

Сьогодні, 11 листопада, харків'яни проведуть другий поєдинок групового турніру. Суперник - сербський "Економац".

Також читайте: