Зміна вивісок триває

2757
Прем'єр-міністр придумав нове перейменування.

Податкова міліція буде перейменована в Службу фінансових розслідувань. Про це заявив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. За його словами, податкова міліція повинна бути перейменована, так як це частина реформування Державної фіскальної служби.

«Демілітаризована (повинна бути служба), без погонів, без автоматів, але з мізками і з сильними людьми, які здатні відслідковувати всі схеми по ухиленню від сплати податків, всі схеми по конвертаційним центрам і формуванню незаконних податкових кредитів. Тобто це мають бути професійні детективи, аудитори, зброя у яких - не автомат, а мізки», - заявив прем'єр-міністр.

При цьому чиновник зазначив, що працювати «нова» служба буде у складі Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, що наприкінці липня Арсеній Яценюк заявляв про необхідність ліквідувати Державну службу зайнятості та створити Національне агентство з зайнятості. При чому пояснити, чим відрізнятимуться ці структури, прем'єр пояснити не зміг.

«Існуюча державна служба зайнятості не вирішує проблем безробітних. Вона тільки викачує гроші з державного бюджету і час у людей, які хочуть працевлаштуватися. Тому ми переходимо до створення Національного агентства зайнятості», - заявив Яценюк.

Також читайте: