Волонтерська Партія визначилася з мером і лідерами списків в міську і обласну ради

3189
Кандидат у мери - екс-губернатор Харківщини, лідер списку - легенда "Металіста"

Сьогодні, 25 вересня, Волонтерська Партія України провела обласну та міську партійні конференції, на яких делегати затвердили списки кандидатів у депутати обласної та міської рад, а також кандидата на посаду міського голови м Харкова.

За словами Лілії Авдєєвої, голови міської партійної організації і керівника виборчого штабу Волонтерської Партії по Харкову, команда складається з «активних та ініціативних людей, лідерів громадських організацій, волонтерських рухів і груп».

«Це справжні патріоти України, які за останні півтора року не раз довели, що можуть взяти на себе відповідальність та ініціювати ті процеси, які не змогла організувати влада. Вони не словом, а ділом довели, що вони здатні змінювати країну і наше місто на краще», - підкреслила Авдєєва.

Делегати міської конференції Волонтерської Партії одноголосно обрали кандидатом на посаду харківського міського голови Ігоря Балуту, екс-губернатора Харківської області. Як повідомлялося раніше, при голосуванні за єдиного кандидата на посаду мера Харкова Ігор Балута набрав максимальну кількість голосів учасників Форуму демократичних сил.

«Нам потрібно пройтися «бульдозером змін» по цій владі. Як міський голова ставлю основним завданням своєї каденції боротьбу з корупцією та передачу реальної влади територіальним громадам Харкова як первинним суб'єктам самоврядування, - підкреслив Балута. - Сьогодні ми можемо довіряти лише тому, у кого болить душа за спільну справу, хто готовий поділитися своїми силами, досвідом, знаннями. В особі кандидатів Волонтерської Партії України харків'яни отримають нову і гідну команду, готову відстоювати їхні інтереси і вирішувати проблеми Харкова».

Ігор Балута також очолив список кандидатів від Волонтерської Партії у депутати Харківської обласної ради. А першим номером партійного списку до міської ради став відомий волонтер, легендарний харківський голкіпер футбольного клубу «Металіст» Олександр Горяїнов.

«Для мене волонтерство - це не тільки порив душі. Це волонтерський підхід до вирішення міських проблем, можливість створити владу на принципах чесності, совісті і розуму», - зазначив Горяїнов.

Також читайте: