Підприємець з Америки наведе порядок у Харкові

4367
Напередодні виборчої кампанії в ексклюзивному інтерв'ю «ГХ» кандидат у депутати розповів, чому вирішив йти у владу.

Свого часу ця людина приїхала в Першу столицю з Івано-Франківської області - здобув військову професію, дослужився до підполковника, закінчив американський інститут за напрямом "інвестиції" та пішов у бізнес, а потім і в політику. Російськомовний уродженець Західної України, який все свідоме життя прожив на сході країни, задається риторичним питанням на тему патріотизму.

 «Що таке патріотизм сьогодні? Кидати гранати і кричати гасла? Говорити українською мовою і носити вишиванку чи 40 років пропрацювати на заводі на благо своєї країни, а потім бачити, як твій завод розбирають по цеглинці? Патріотизм має бути конструктивним, а не руйнівним, яким він є зараз. В Україні ситуація настільки критична, що просто нестерпно сидіти і дивитися на те, що відбувається. Навряд чи народу подобається те, що діється останні півтора року. Вас дістало? І мене теж », - міркує лідер обласної організації партії Сергія Тігіпка« Сильна Україна »Андрій Моченков.

За словами політика, його партійні соратники дали можливість новій владі проявити себе. Адже та ставила перед собою актуальні завдання: відновлення миру на сході країни, збереженні цілісності України та проведенні економічних реформ.

«Ми врахували, що їм потрібен час перейти від декларації намірів до конкретних дій, але час іде, а реальних змін не відбувається. Війна продовжує забирати тисячі життів, інфляція не зупиняється, бізнес йде в тінь, тарифи регулярно підвищуються, і це все на тлі зростаючого рівня безробіття. На Донбасі фактично знищена інфраструктура і промисловість, корупція розрослася до неймовірних масштабів. Нас не почули півтора роки тому, коли ставилося завдання - будь-якими способами зупинити війну на Донбасі. І тільки зараз люди усвідомили: той жах, який відбувається в країні - це плоди минулих виборів. Наростаючу кризу можна було зупинити ще в 2014 році », - говорить Моченков.

Андрій Володимирович упевнений: здоровий глузд повинен взяти гору. І в нинішніх умовах програма партії «Сильна Україна» не втратила актуальності, а вибори до місцевих рад - це реальна можливість змінити ситуацію на місцях і зменшити рівень соціальної і політичної напруги.

«Партія« Сильна Україна »має намір не просто брати активну участь у виборах, а пропонувати конструктивні варіанти вирішення проблем, як на місцевому рівні, так і загальнонаціональному», - резюмував політик.

Також читайте: