Відомий політик іде у владу на Харківщині

3518
Харків'ян обіцяють забезпечити роботою, і перекрити в регіоні краник корупції.

Днями в Києві відбувся з'їзд Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна». Під час виступу лідер партії заявив про тверде рішення політичної сили йти на вибори до місцевих рад. На його думку, спостерігати за свавіллям, яке відбувається в країні, більше нестерпно. І іншої альтернативи, окрім участі у виборах, просто немає.

Актуальні для народу питання, які декларував Сергій Тігіпко та його команда раніше, і які півтора роки тому підхопили у своїх гаслах новообрані політики, зараз просто ігноруються владою.

«Мир на сході країни так і не встановлений, задекларовані реформи буксують або не розпочаті взагалі. Нестримна інфляція, корупція, зростання цін, підвищення тарифів на комунальні послуги, оплата яких перетворилася для більшості населення регіону в недоступну розкіш - це лише частина «змін», які останнім часом звалилися на наш народ. Багато стратегічно важливих підприємств припинили свою діяльність, що моментально відбилося на зростанні безробіття та економічному становищі країни», - заявив лідер Партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко.

Сьогодні всі партійні організації «Сильної України» в районах, областях та містах націлені на ефективну роботу і результат на місцевих виборах.

Російськомовний уродженець Західної України, який все свідоме життя прожив на сході країни, харківський політик Андрій Моченков вкрай болісно переживає ситуацію на Донбасі. За його словами, партія «Сильна Україна» йде на вибори в першу чергу для того, щоб розірвати політично корумповане коло «ні миру, ні війни», відновити економіку, забезпечити студентів пільгами, а випускників вишів - роботою.

«Люди повинні мати достаток, який дозволить утримувати сім'ю, платити за комунальні послуги, піклуватися про здоров'я своє, своїх дітей і старшого покоління, дасть можливість отримувати освіту і купувати житло. Не можна політичними амбіціями затикати соціальні та економічні дірки. Адже сила не в солідарності багатих з багатими, а бідних з бідними. Сила в тому, щоб бідні стали заможними, а багаті були відповідальні перед народом», - зазначив у своєму виступі на з'їзді Партії лідер Харківської обласної партійної організації Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» Андрій Моченков.

Також читайте: