Два райони Харкова об'єднають

2343
У місті мають намір відкрити міст-автодорогу.

Прохання городян втілять в життя. Мер Харкова відповів на петицію з пропозицією відкрити побудований колись міст для з'єднання Холодногірського (Ленінського) району з Шевченківським (Дзержинським) районом. Влада має намір закінчити будівництво моста, що з'єднує Сортування і Олексіївку.

Будівництво автодорожнього моста через річку Лопань, що дає можливість виїзду із селища Сортировка на Окружну дорогу, було розпочато ще в 1990-х роках.

«З огляду на неодноразові звернення мешканців селища, в 2013 році було виконано технічне обстеження конструкцій мосту, а в 2014-2015 роках - розроблені проекти по завершенню його будівництва та реконструкції прилеглого до мосту дорожньої ділянки вул. Беркоса (раніше - вул. Довгалівська), починаючи від вул. Великий Панасівської (раніше - вул. Котлова)», - повідомив міський голова Геннадій Кернес.

За його словами, до початку реконструкції необхідно виконати роботи з будівництва системи водовідведення на даній ділянці для відводу поверхневих і ґрунтових вод з проїжджої частини дороги.

Кошти на вищевказані проекти передбачені в бюджеті міста на 2016 рік.

Також читайте: