Бюлетені перерахують кілька разів

2412
Демократичні сили визначилися з єдиним кандидатом.


Конкурувати з нинішньою владою може тільки кандидат від демократичних сил. Таку думку висловив представник Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Любомир Григорець.

«Ми брали участь у всіх круглих столах, обговореннях, вивчали дані екзит-полів і прийняли рішення підтримати єдиного кандидата від демократичних сил Тараса Ситенка на посаду Харківського міського голови», - заявив Любомир Григорець.

За його словами, згідно з результатами соцопитувань, Тарас Ситенка займає впевнене друге місце в рейтингу електоральних симпатій.

«Ми бачимо, що у цього кандидата є достатній потенціал. Упевнений, що всі проукраїнські демократичні сили підтримають Тараса Ситенка», - сказав Любомир Григорець.

Зокрема, свою підтримку Тарасу Ситенка вже висловив лідер партії «Громадська позиція» Анатолій Гриценко. Про це повідомив народний депутат України від партії «Об'єднання «Самопоміч» Роман Семенуха.

«Незважаючи на те, що в деяких областях України, наприклад у Львівській, ми є прямими конкурентами, Анатолій Гриценко висловив свою публічну позицію, і ми вдячні йому за це», - зазначив Роман Семенуха.

Також, за словами народного депутата, зараз у багатьох ЗМІ маніпулюють думкою виборців за рахунок неправдивих рейтингів.

«Думаю, що вибори Харківського міського голови пройдуть у два тури. І в другому турі може розгорнутися неабияка боротьба», - повідомив Роман Семенуха.

Нардеп запевнив, що в день виборів, 25 жовтня, «Об'єднання« Самопоміч »вестиме паралельний підрахунок голосів і організовує незалежний екзит-пол. Також організують колл-центр, куди надходитиме інформація про явку на виборах і про порушення.

«Ми готуємося до різних сценаріїв, в тому числі і до самих гірших», - запевнив Роман Семенуха.

Також читайте: