Харківським бізнесменам нададуть підтримку

1896
Фельдман обіцяє привести ізраїльський бізнес в Харків.

Підписання угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем, про що домовилися лідери двох країн, позитивно вплине на інвестиційний та бізнес-клімат Харківщини.

Про це заявив народний депутат України Олександр Фельдман, який супроводжує Президента України Петра Порошенка в робочій поїздці до Ізраїлю 22-23 грудня.

«Зона вільної торгівлі з Ізраїлем відкриває додаткові можливості для Харкова. В умовах санкційної політики Росії Харків, як прикордонне місто, страждає в першу чергу економічно. Відкриття додаткових можливостей у вигляді співпраці з ізраїльським бізнесом компенсує втрати, які несе місцева економіка сьогодні», - зазначив депутат.

«Харків і Харківська область - особливий регіон з багатосегментний економікою. Для нашого краю цікавим буде співробітництво з Ізраїлем як у торговельній, аграрної, будівельної, транспортній сферах, так і в сфері високих технологій», - зазначає Фельдман.

За його словами, головна мета поїздки української делегації і його особисто - привернути ізраїльські інвестиції і привести ізраїльський бізнес в Україні і в Харків зокрема. «Про перспективи економічного співробітництва між країнами йшлося під час вчорашньої вечері з президентом Ізраїлю, на якому були присутні представники місцевого бізнесу та чиновники. Ця тема обговорювалася і сьогодні під час сніданку з представниками ізраїльського бізнесу», - розповів депутат.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Фельдман член депутатської групи з міжпарламентських зв'язків з Державою Ізраїль у Верховній Раді ІV-VІІІ скликань.

Також читайте: