У центрі Харкова влаштують велике свято

15450

У неділю, 30 січня, у харківському Центральному парку культури та відпочинку імені Горького зустрінуть Новий рік за східним календарем.

У святі братимуть участь представники Харківської обласної федерації Го та корейської танцювальної субкультури, а також майстри з японських бойових мистецтв.

Розважальний центр буде святково прикрашений китайськими ліхтариками та плетеними візерунками. В рамках святкування вперше пройде фестиваль косплею "Risu Fest" - костюмоване шоу персонажів комп'ютерних ігор, аніме та фільмів. Виступи конкурсантів розпочнуться о 16:00 на першому поверсі Розважального центру.

Крім того, всі бажаючі зможуть відвідати виставку картин у стилі аніме, відкриті заняття з гри в Го та показові поєдинки з кендо, а також спробувати сплести китайський «вузлик щастя».

О 17:00 на Головній сцені розпочнеться конкурсно-розважальна програма «Рік Чорного тигра» із різноманітними веселими завданнями. О 18:00 під тріск хлопушок та бій барабанів на Центральній площі з'явиться 14-метровий китайський Дракон. Супроводжуватиме його пара левів Ву Ши, які виконають традиційний святковий танець. Після шоу на Головній сцені виступатимуть танцювальні поп колективи, а о 18:30 розпочнеться дискотека з азіатськими хітами.

Також читайте: