На Харківщині переглянули витрати регіону

2247
Депутати внесли зміни до обласного бюджету.

У ході позачергової сесії Харківської обласної ради депутати розглянули та затвердили ряд змін до обласного бюджету.

Так, серед змін, передбачаються трансферти з державного бюджету:

  • - на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у загальній сумі 60 млн. 771 тис. грн;
  • - освітня субвенція - на 11 млн. 505,3 тис. грн;
  • - медична субвенція - на 36 млн. 217,7 тис. грн;
    - субвенція на підготовку робітничих кадрів - на 9 млн. 516,5 тис. грн;
    - субвенція на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу - на 326 млн. 615,9 тис. Грн;
    - субвенція на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною» - на 1598 , 2 тис. грн.
  • Крім цього обласна влада очікують дотацію з державного бюджету в загальній сумі 56 млн. 521,5 тис. Грн. Куди підуть ці кошти, стане ясно після аналізу забезпеченості та потреб місцевих бюджетів області у витратах на заробітну плату.
  • Також до обласного бюджету на фінансування заходів Програми охорони та раціонального використання земель в Харківській області на 2011-2015 роки виділяються з держбюджету 3 млн. 710,073 тис. Грн, з них на проведення нормативно-грошової оцінки земель у 2015 році планується витратити 2 млн. 303,591 тис. грн.
  • За рахунок залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на початок 2015 року з Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури збільшуються видатки на 600 тис. Грн. для розробки проектно-кошторисної документації на реконструкцію очисних споруд у трьох населених пунктах Вовчанського, Красноградського та Харківського районів.
  • Крім того, передбачається виділення додаткових коштів з обласного бюджету: за рахунок нерозподілених коштів загального фонду та вільного залишку коштів збільшується фінансування на утримання установ, розвиток матеріально-технічної бази та фінансування окремих програм і заходів.
Також читайте: