Чоловіка із Харкова змусили заплатити великий борг за "комуналку"

4103

Харків'янин оперативно сплатив борг за комунальні послуги. Розплатився чоловік після того, як у нього вилучили автомобіль Nissan Leaf. Про це повідомив заступник начальника Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - начальник управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Сергій Розумний в ефірі програми "Вечірні новини" телеканала "Р1".

Чоловік заборгував КП «Харківські теплові мережі» велику суму – 130 000 гривень. Її власник машини сплатив у повному обсязі. Незабаром виконавці обіцяють повернути харків'янину особистий транспорт.

Сергій Розумний повідомив, що наразі у відділах Державної виконавчої служби Харківської області перебуває понад 25 000 виконавчих документів щодо стягнення заборгованості з громадян на користь комунальних підприємств на загальну суму понад 300 мільйонів гривень.

Раніше «МістоХ» поінформував, що харків'янин залишився без автомобіля через борги з оплати комунальних послуг. Його автомобіль Nissan Leaf заарештували та помістили на штрафмайданчик.

Також читайте: