Мільйони поділили в Харкові

1970
На сесії Харківської міськради кроїли бюджет.


Під час чергової сесії були внесені змінені зміни до міського бюджету.

Як повідомила заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, з держбюджету місту додатково виділили освітню субвенцію у розмірі 30,1 млн грн. і медичну субвенцію - 29,7 млн грн. Частина цих грошей направлять на підвищення мінімальної зарплати працівникам бюджетної сфери, а також на придбання медикаментів, засобів і предметів медичного призначення, спеціального медичного обладнання, проведення капітального ремонту закладів охорони здоров'я.

Також, за словами Тетяни Таукешевої, на премії працівникам районних управлінь праці та соціального захисту населення направлять 2,8 млн грн., 5 млн грн. виділять громадянам, які опинилися в складній життєвій ситуації.

Також 31100000 грн. направлять на реконструкцію систем водопостачання та водовідведення, капремонт обладнання Печенізького гідровузла; 10 млн грн. - На придбання матеріалів для ремонту внутрішньоквартальних доріг і тротуарів. На капремонт та реконструкцію трамвайних колій, контактних мереж, світлофорних об'єктів виділять 20 млн грн. Крім того, Департаменту економіки та комунального майна буде виділено 4, млн грн. на надання пільгового кредиту на будівництво (реконструкцію) житла для учасників бойових дій у зоні проведення АТО, а також на послуги рейтингових агентств з підтвердження кредитного рейтингу міста Харкова.

Також читайте: