Більше тисячі харківських підприємців вирушать мітингувати у Києві

4395

Під стінами Верховної Ради 25 січня зберуться підприємці з усіх регіонів країни. Вони проведуть всеукраїнську акцію, щоб переконати народних депутатів відмінити обов'язкове використання касових апаратів.

Як повідомили «ГородХ» в Асоціації приватних підприємців, від Харкова та області планують вирушити на акцію близько 1000-1500 осіб.

«Частина людей поїде поїздом, частина на мікроавтобусах, решта – на машинах. Ми зберемося під стінами Верховної Ради о 9:00 і «перехоплюватимемо» народних депутатів на шляху до ВР та мирним способом переконуватимемо їх включити до порядку денного та проголосувати за один із законопроектів - № 5866 або 5866-1, які скасовують обов'язкову фіскалізацію для мікробізнесу», – розповіли «ГородХ» в Асоціації приватних підприємців.

За попередніми підрахунками, під стінами Верховної Ради можуть зібратися до 15 тисяч людей. Однак, оскільки це буде перше засідання народних депутатів у 2022 році, то зберуться групи людей, які будуть відстоювати різні вимоги. Через таке «розмиття» акцій, кажуть в Асоціації приватних підприємців, є ризик не добитися вирішення питання, оскільки депутати не знатимуть, якій із вимог треба більше приділити уваги.

Також читайте: