Звільнено ще 19 населених пунктів Харківщини. Скільки залишається під окупацією

6329

На Харківщині кількість звільнених від російської окупації міст, селищ та сіл збільшилася до 544. Тільки за останні 6 днів звільнено 19 населених пунктів. Під окупацією залишилося менше 2% території області. Про заявив 20 жовтня під час брифінгу голова Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубов.

«За останні 6 днів звільнили 19 населених пунктів. А усього за період з вересня наші військові вигнали окупантів з 544 населених пунктів області. На сьогодні під тимчасовою окупацією залишається тільки 1,8% території області – це 32 населені пункти», - поінформував голова ОВА.

Він також зазначив, що з військовими та владою на місцях проведено величезну роботу зі створення ешелонованої оборони області.

«Харківщина вистояла в найскладніший час, а сьогодні ЗСУ роблять усе, щоб звільнити від окупантів усю територію області», - сказав Синєгубов.

Нагадаємо, на середину вересня на Харківщині українські війська звільнили 388 населених пунктів. Близько 6% території області залишалося під окупацією.

 

Галина Половик

Читайте також: