Призначено нового заступника начальника Харківської ОВА

7680

В Харківській області за агропромисловий комплекс та екологію відповідатиме новий заступник начальника обласної військової адміністрації Євген Іванов. Про "посилення своєї команди" повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов.

Він зазначив, що Євген Іванов у сільськогосподарській  галузі людина не нова - понад 10 років очолював одне з найбільших агропромислових підприємств області.

"Добре знає ситуацію в сфері АПК. Має відповідний управлінський досвід та фахову освіту - є кандидатом біологічних наук та магістром права", - зазначив начальник ХОВА.

Він також додав, що через повномасштабну збройну агресію аграрний сектор Харківщини зазнав серйозних руйнувань, тому чекає від своєї команди максимальної самовіддачі, виважених оперативних та ефективних рішень.

Довідка

Євген Іванов (1985 р.н., Харків) - кандидат біологічних наук, фермер і адвокат.

Закінчив аспірантуру (2007-2010), працював інженером (2010-2012) в Інституті проблем кріобіології й кріомедицини НАН України ( м. Харків).

З 2012 року - комерційний директор, начальник юридичного відділу одного з найбільших фермерських господарств Харківщини - "Альфа" (с. Одноробівка, Золочівської ОТГ).

З 2015 року – старший науковий співробітник НДІ біології при ХНУ ім. В.Н. Каразіна; доцент кафедри біотехнології ХНУ ім. В.Н. Каразіна.

Був радником голів Харківської та Полтавської обласної державної адміністрації, працював помічником народних депутатів: Олександра Біловола (самовисуванець 2014-2019) і Олексія Красова, від фракції "Слуга народу" (з 2020 р.).

До війни, 21 лютого 2022 року, Євген Іванов подав декларацію як кандидат на посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

Відповідно до декларації родині Іванових належить понад 70 ділянок землі, квартири у Львові та Харкові. У власності сім’ї -дві машини: RANGE ROVER VELAR та MERSEDES-BENZ 2020 та 2021 року випуску. Іванови є засновниками кількох фірм. Серед них "Дарина-Агро", "Схід Агрогруп", «Відродження-1881". За 2021 рік дружина кандидата отримала 6 млн грн дивідендів від фермерського господарства.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

 

Галина Половик

Читайте також: