Нові заступник міського голови та департамент: зміни у мерії Харкова

3394

На сесії Харківської міської ради 25 січня на посаду заступника міського голови з питань стратегічного розвитку міста було затверджено Дмитра Ісаєва.

В обов’язки нового заступника мера входить оптимізація тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств та робота з їхніми активами.

Крім того, у міській ради створили новий структурний підрозділ – Департамент розвитку муніципального менеджменту. У зв’язку с цим припинено діяльність Управління координації публічних закупівель Департаменту економіки та комунального майна і Управління енергоефективності та енергоменеджменту Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста.

Працівники нового департаменту відповідатимуть за закупівлю товарів, робіт i послуг за бюджетні кошти, забезпечення енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та контрольно-аналітичні функції.

Довідка. Дмитро Ісаєв закінчив з відзнакою Харківський інститут бізнесу та Харківський державний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». Має науковий ступінь кандидата економічних наук. Загальний стаж роботи складає понад 28 років.

З листопада 1998 р. по серпень 2005 р. працював на ДП «Завод ім. Малишева», де понад п’ять років обіймав посаду головного бухгалтера. З серпня 2005 р. по липень 2020 р. працював на керівних посадах в АТ «Харківобленерго».

З січня по грудень 2021 р. займав посаду експерта з енергоефективності нетрадиційних та відновлювальних видів енергії у ДП «Нафтогаз-енергосервіс» НАК «Нафтогаз України».

З грудня 2021 р. по січень 2023 р. працював головним бухгалтером АТ «Харківобленерго».

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Читайте також: