Які населені пункти протягом доби окупанти обстріляли на Харківщині

2605

Протягом доби з 23 по 24 серпня ворог обстрілював місто Харків та населені пункти Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів. В Харкові були пошкоджені господарські будівлі. Цивільний 61-річний чоловік зазнав поранення. В Чугуївському районі через обстріли сталися лісові пожежі. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Протягом вчорашнього дня ворог масовано обстрілював село Циркуни Харківського району. В селі сталося одразу 4 пожежі. Пошкоджені житлові та господарчі будівлі. Поранення отримав 59-річний чоловік.

Близько 00:30 ночі ворог завдав ракетного удару, попередньо ракетами С-300 по селищу Докучаєвське Роганської громади в Харківському районі. Зруйновано господарчу будівлю, сталася масштабна пожежа. Без постраждалих.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Харківщині ворог обстрілював райони населених пунктів Одноробівка, Карасівка, Борщова, Перемога, Руська Лозова, Замулівка, Базаліївка, Пушкарне, Мосьпанове, Слобожанське, Гусарівка та Чепіль. Завдав авіаударів біля Мосьпанового, Гусарівки та Прудянки.

Читайте також: