Українські воїни відбили атаки російських окупантів у Харківській області

1537

Підрозділи Сил оборони продовжують утримувати займані позиції та не допускають просування ворога по території України. У Харківській області вдалося успішно відбити атаки російських окупантів в районах населених пунктів Питомник і Руські Тишки. Про це йдеться у вечірній оперативній інформації Генштабу ЗСУ від 7 вересня.

Протягом поточної доби ворог завдав понад 8 ракетних та 10 авіаційних ударів по об’єктах на території України. Зокрема, на Харківщині постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Харків, Циркуни, Великі Проходи.

У Харківській області противник продовжував вогневе ураження військових та цивільних об’єктів зі ствольної та реактивної артилерії у районах Великої Комишувахи, Бражківки, Сулигівки, Дуванки, Соснівки, Чорноглазівки, Миронівки, Костянтинівки, Удів, Руської Лозової, Питомника, Черкаської Лозової, Черкаських Тишків, Руських Тишків, Базаліївки, Старого Салтова, Костянтинівки та Перемоги.

Російські окупаційні війська продовжують порушувати усі норми міжнародного гуманітарного права. Так, у Куп’янську Харківської області, загарбники незаконно утримують близько 40 осіб місцевих громадян у місцевому відділку поліції.

Читайте також: