Окупанти пішли в атаку в Харківській області

1930

Протягом минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаку ворога в районі села Зибине Чугуївського району Харківської області, що знаходиться неподалік українсько-російського кордону. Про це йдеться в ранковій оперативній інформації Генштабу ЗСУ від 6 листопада.

Також противник намагався атакувати в районах населених пунктів Білогорівка на Луганщині; Андріївка, Бахмутське, Берестове, Майорськ, Макіївка, Мар’їнка, Озарянівка, Опитне, Павлівка, Яковлівка і Ямполівка на Донеччині та Щербаки Запорізької області. Українські воїни придушили ці спроби наступу.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали 4 ракетних та 19 авіаційних ударів по території України, здійснили понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів противника зазнали райони понад 35 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Крім того, на Слобожанському напрямку зафіксовано обстріли з мінометів та ствольної артилерії  в районах населених пунктів Бологівка (Куп'янський район), Бударки, Зибине, Охрімівка, Стариця (Чугуївський район), Красне, Стрілеча (Харківський район), Одноробівка, Уди (Богодухівський район) Харківської області. На Куп’янському та Лиманському напрямках з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії ворог обстріляв райони населених пунктів Берестове, Котлярівка (Куп'янський район), Вишневе (Ізюмський район) Харківської області.

Читайте також: