Обстріли Харківщини протягом доби: що пошкоджено та зруйновано (фото)

805

Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти у Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах. Зафіксовано обстріли зі ствольної та реактивної артилерії. Пошкоджено приватні та багатоповерхові житлових будинки, локомотивне депо, лікарню, магазин і інфраструктурні об'єкти.

Ворожа армія 30 січня завдала кількох ударів по місту Вовчанську Чугуївського району. Пошкоджено об'єкти промисловості, будівлю районного відділу Нацполіції. Також зафіксовано «прильоти» у дві приватні оселі, два житлові п’ятиповерхові будинки, адміністративну будівлю, магазин і три торговельних павільйони.

На подвір’ї власного будинку загинув 62-річний чоловік. Літня жінка міста отримала мінно-вибухову травму та була госпіталізована.

У місті Куп’янську ворожі снаряди влучили в локомотивне депо та дев’ять приватних будинків. Постраждав 41-річний містянин.

У смт Ківшарівка Куп’янського району обстрілами пошкоджено лікарню.

Фото: Головне управління Нацполіції у Харківській області

Нагадаємо, у ніч проти 30 січня російська терористична армія завдала ракетного удару по Харкову. Ракета влучила у чотириповерховий житловий будинок у центрі міста. Загинула одна людина, ще троє отримали поранення.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Читайте також: