Нічний обстріл Харкова: подробиці (фото)

1495

Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що в результаті нічного ракетного удару по Індустріальному району Харкова пошкоджено 2-поверхову будівлю та зруйновано приватний житловий будинок, в якому перебувала 73-річна жінка. Вона загинула.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Харківській області, о 01:15 внаслідок одного з «прильотів» виникла пожежа у приватному двоповерховому будинку на площі пожежі 300 кв.м. та дах прибудови 15 кв.м. До місця події відразу прибуло 3 відділення ДСНС на автоцистернах. Вогнеборці не дали розповсюдитись вогню на більшу площу і вже о 01:52 локалізували пожежу, а о 06:40 ліквідували. Також рятувальники обстежили прилеглу територію, перевірили прилеглі оселі щодо недопущення ситуацій по обрушенню аварійних конструкцій.

За інформацією обласної прокуратури, 6 вересня близько 00:20 російські військовослужбовці завдали ракетний удар по Індустріальному району м. Харкова. Ракета влучила у приватний будинок. Під завалами було знайдено тіло загиблої 73-річної жінки.

Внаслідок потрапляння уламків від ракети за іншою адресою горів житловий будинок на площі 300 кв.метрів.

За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ.

Читайте також: