Які магазини та супермаркети працюють у Харкові в травні

2606

У Харкові станом на початок травня працюють всі мережі супермаркетів («Клас», «Рост», «Восторг», «АТБ-маркет», «Чудо маркет» та ін.), мережі магазинів продовольчих товарів («Посад», «Агромол», «Салтівський м’ясокомбінат», «Кулиничі», «Рибне ремесло», «Свіжина» та ін.), фірмові магазини Харківської бісквітної фабрики, мережі магазинів електротоварів та побутової техніки («Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот», «Алло», «Gadgik»), товарів для дому («Smilemarket», «Аврора»), косметики та побутової хімії («Eva», «Prostor») тощо. Про це повідомили в Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради.

Також функціонують 46 ринків і торговельних майданчиків. На території Кінного ринку створено окремий майданчик, куди переїхала частина підприємців з ринку «1 км». Там можна придбати овочі та фрукти за гуртовими цінами.

Продовжується поступове відновлення та часткова відбудова зруйнованих територій торговельних майданчиків міста. З 17 зруйнованих або частково пошкоджених ринків та торговельних майданчиків працюють 14.

Товари непродовольчої групи можна придбати на спеціалізованих ринках («Райський куточок», «Радіоринок», «Автоград», «Лоск»), а також на більшості ринків міста зі змішаним асортиментом товарів.

Читайте також: