Як працюватиме транспорт у Харкові на випадок чергового блекауту (карта маршрутів)

1780

На час знеструмлення у Харкові вводитимуть 34 автобусні маршрути. Вони працюватимуть тимчасово  - під час зупинки метро та наземного електротранспорту. Про це повідомили у пресслужбі  мерії, з посиланням на Департамент інфраструктури.

Розроблені маршрути проходять через станції метрополітену (пункти обігріву), магазини, ринки, лікарні та ін. Для зручності пасажирів кінцеві пункти багатьох маршрутів організовані на пл. Конституції.

Зокрема, для жителів Салтівки одна кінцева зупинка організована по пров. Мечникова (навпроти Градусника), ще одна – біля Аптеки №2.

Для харків'ян з Олексіївки, Павлового Поля, селищ П’ятихатки та Жуковського – по пров. Спартаківському (зупинка автобусного маршруту №20)

Для мешканців Основи, Новожанового, Нових Будинків, пр. Гагаріна, районів аеропорту, ХТЗ – по пров. Спартаківському (сторона супермаркету «Баскет»).

Для жителів Залютиного, Сортировки, Баварії, Льодового, Липового Гаю – на пл. Конституції (біля магазину «Ведмедик»).

"Ця тимчасова схема працює на період відключення електроенергії та зупинки електротранспорту. Для організації роботи автобусів цими маршрутами знадобиться до 1,5 години. На маршрутах курсуватимуть 83 одиниці транспорту", - зазначили у департаменті.

З картою та графіком тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитися - тут. 

Читайте також: