Відновлення електропостачання після обстрілу Харкова. Скільки абонентів другу добу залишаються без світла

1820

Енергетики продовжують відновлювати електропостачання будинків, які знеструмлені з 27 вересня після обстрілу ворогом Холодногірського району Харкова.

Як повідомила «GX» прессекретарка АТ «Харківобленерго» Марина Шевченко, залишилося підключити менше 20% (3,7 тис.) споживачів від 18,5 тисяч, що на вчора залишалися без світла.

Вона також зазначила, що в «Харківобленерго» планували раніше відновити електропостачання, але бригади енергетиків не працювали вночі - через небезпеку нових обстрілів. За словами прессекретарки, намагалися сьогодні до обіду повністю завершити підключення усіх абонентів до електромережі, але знадобиться трохи більше часу.

Нагадаємо, на вечір 28 вересня 9 000 харківських сімей чекали відновлення електропостачання у Шевченківському районі міста та в мікрорайоні Іванівка.

Раніше в АТ «Харківобленерго» повідомляли, що у Харкові на ранок 28 вересня близько 18,5 тисяч споживачів Харківобленерго залишаються без світла внаслідок пошкоджені російськими ракетами об'єктів енергетичної інфраструктури  у вівторок, 27 вересня.

Нагадаємо, учора ввечері, 27 вересня, російські війська  завдали 4 ударів по Харкову, пошкоджено інфраструктурний об'єкт.  

В результаті ракетних ударів окупантів по Холодногірському району Харкова ввечері 27 вересня, виникли дві пожежі: горіли електричний трансформатор та виробниче підприємство.

 

Галина Половик

Читайте також: