Мешканцям обстріляного росіянами будинку у Харкові відновили газопостачання (фото)

2652

В уцілілих під’їздах будинку у Холодногірському районі, який ворог обстріляв вночі 21 вересня, поновили газопостачання, - повідомили в АТ «Харківміськгаз.

«Спеціалісти оперативно замінили пошкоджені газові системи та вимикаючий пристрій на новий, після чого перевірили внутрішньобудинкові газопроводи на щільність та герметичність і, згідно з правилами безпеки, поновили газопостачання в уцілілих під’їздах», - йдеться у повідомленні.

У під’їзді, зруйнованому ворожим обстрілом, 22 вересня продовжували працювати служби ДСНС.

Крім того, харківські газовики відновили газопостачання мешканцям вцілілого житла у мікрорайоні «Салтівка-3».

«Роботи на газових мережах в одному з найбільш постраждалих мікрорайонів Харкова тривали близько місяця через великі масштаби руйнувань від обстрілів російських окупантів. Фахівці щодня міняли кожну пошкоджену ділянку на газопроводах, заварювали тисячі отворів від уламків, іноді повністю переносили газопроводи для їхньої стійкої та безпечної роботи», - розповіли в "Харківміськгазі".

Нагадаємо, у ніч проти 21 вересня російська окупаційна армія обстріляла ракетами Харків. Під удар потрапили багатоквартирні житлові будинки у Холодногірському районі. Бійці ДСНС врятували 10 жителів, одна людина отримала поранення.

Галина Половик

Читайте також: