Харківські електрички не вийдуть на маршрути. Які рейси змінили та відмінили через обстріл Харкова

2615

Сьогодні, 4 жовтня, частина харківських електричок курсують за зміненим графіком, деякі зняті з рейсу. А від завтра, 5 жовтня, низка приміських потягів взагалі не вийде на маршрути.

Як пояснили «GX» в пресслужбі регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця», це пов’язано з наслідками обстрілу Харкова російськими військами в ніч на 4 жовтня 2022 року.

«Через технічні причини тимчасово змінено рух деяких приміських поїздів регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця»: з 4 жовтня приміські поїзди, що курсують за напрямком  Чугуїв–Харків–Чугуїв та Занки–Харків–Занки відправлятимуться та прибуватимуть на станцію  Харків-Левада, замість станції Харків-Пасажирський. Поїзди №№ 7651, 6912 Харків-Пасажирський–Люботин–Харків-Пасажирський відмінено», - повідомили на Південної залізниці.

Крім того, з середи, 5 жовтня, тимчасово не курсуватимуть приміські поїзди лозівського та красноградського напрямків:

  • № 7001 Харків-Пасажирський–Лозова,
  • № 7632 Лозова–Краснопавлiвка,
  • №№ 6511,6522 Харків-Пасажирський–Лозова–Харків-Пасажирський,
  • № 6414 Краснопавлiвка–Харків-Пасажирський,
  • №№ 6689,6696 Харків-Пасажирський–Красноград–Харків-Пасажирський.

Раніше залізничники повідомляли, що внаслідок нічного ракетного удару по Харкову знеструмлено мережі, однак затримки потягів буди мінімальні,

«Рейс №164 Київ — Харків прибув до Харкова із затримкою в 9 хвилин, а наступний - №725 Харків — Київ відправиться за графіком - о 8:28. Приміське сполучення регіоном продовжується у всіх напрямках, проте можливі затримки поїздів орієнтовно до 30 хвилин», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 4 жовтня 2022 року, приблизно опівночі, російські війська обстріляли Харків (Холодногірський та Новобаварський райони). Загинула 46-річна жінка, - повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

 

Галина Половик

 

Читайте також: