Ворог продовжує наступ на одному з харківських напрямків

739
Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір 14 лютого.

Російська окупаційна армія протягом поточної доби продовжувала обстрілювати населені пункти Харківської області. Також ворог продовжує проводити наступальні дії на Куп'янському напрямку. Про це повідомляється у вечірній оперативній інформації Генштабу ЗСУ від 14 листопада.

"Суттєво продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Активно діє ворожа авіація", - йдеться у повідомленні.

Противник не припиняє завдавати мінометних та артилерійських ударів по позиціях українських військ, а також населені пункти поблизу лінії зіткнення. Зокрема, на Слобожанському напрямку зафіксовано мінометні та артилерійські обстріли в районах населених пунктів Ветеринарне, Баранівка, Стрілеча, Красне, Тернова, Глибоке (Харківський район), Вовчанськ, Вовчанські Хутори (Чугуївський район), Чугунівка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ та Рідкодуб (Куп'янський район).

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник бив з танків, мінометів і артилерії по районах населених пунктів Берестове, Вишневе і Табаївку.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Читайте також: